0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Om bodyfitness.no

Vårt mål i Bodyfitness.no er å kunne tilby deg som kunde et bredt utvalg av de beste helsekostproduktenene som finnes på markedet idag, til utmerket kvalitet og en veldig bra pris! 

Vi i Bodyfitness kan tilby våre kunder rask levering, rask kunderservice, et bredt spekter av treningsutstyr, alle helserelaterte produkter, samt eget kosttilskuddmerke, derav eget utviklet proteinpulver av den ypperste kvalitet, samt alle typer kosttilskudd som per idag kan tilbys på det norske markedet.

Bodyfitness.no er svært selektive med hvilke produkter vi ønsker å tilby våre kunder, derfor blir heller ingen produkter solgt videre til deg som kunde før vi i Bodyfitness.no har prøvd ut alle produktene først selv, samt latt våre produkter gå gjennom en svært omfattende og sikker kvalitetskontroll, til vi er 100 % fornøyde med varene, og selger de videre til deg som kunde! Det er vår garanti til deg!

Vi er svært opptatt av at våre kunder skal bli fornøyde, og for å bli det må man sitte igjen med et produkt man ønsker å beholde og bruke. 

Vårt mål i Bodyfitness.no er å kunne tilby deg som kunde et bredt utvalg av de beste helsekostproduktenene som finnes på markedet, av en utmerket kvalitet, til en veldig bra pris!

Velkommen til Bodyfitness

Alle rettigheter tilhører Bodyfitness.no

Bodyfitness AS.
Org.nr.819110352 
Måsankroken 21
1385 Asker
post@bodyfitness.no