0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Vitamin K2

Oversikt

Vitamin K2 er også delaktig i koaguleringen av blodet og kan gi god benhelse. K2 aktiverer to viktige proteiner i kroppen:



  • Osteocalcin som gir bedre benhelse ved å øke tilførselen av kalsium til skjelettet

  • MGP (Matrix gla protein) som bidrar til å redusere kalsium i åreveggene

Tilgjengelighet: På lager

kr 249,00

Detaljer

K-vitamin ble oppdaget for mer enn 70 år siden av dansken Henrik Damm, som senere fikk Nobelpris for sin forskning. Han fant ut at vitaminet var essensielt for at blodet koagulerer, altså levrer eller stivner. Det fikk derfor navnet K-vitamin. Det er likevel først i de senere årene at man har fått øynene opp for den helsemessige betydningen av Vitamin K2.

Vitamin K2 (Menaquinon) produseres av ulike bakterier og finnes i fermenterte oster, noen meieriprodukter og gjæret mat. Matretten som inneholder mest K2-vitamin er den japanske matretten natto, mens den største K2-kilden i norsk kosthold er gammelost.

Vitamin K2 er også delaktig i koaguleringen av blodet og kan gi god benhelse. K2 aktiverer to viktige proteiner i kroppen:

  • Osteocalcin som gir bedre benhelse ved å øke tilførselen av kalsium til skjelettet
  • MGP (Matrix gla protein) som bidrar til å redusere kalsium i åreveggene

Tilleggsinformasjon

S
Dosering Nei
Leverandør Nuclear Pharma
Ingredienser Nei
Næringsinnhold Nei
Pris kr 249,00
  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality
Price
Value